2017 Dekolteli Elbise Modelleri

Yaza damgasını vuran elbiselerden biri de dekolteli elbiselerdir. Her sene olduğu gibi bu sene de dekolteli elbiseler rövanşta. Moda da izini hiç kaybettirmeyen dekolteli elbiselerin artıları olduğu kadar eksileri de vardır.2017 dekolteli elbise modellerini ele alalım.

 DEKOLTELİ ELBİSELERİN POZİTİF YÖNLERİ

Dekolteli elbiseler diğer elbiselere göre bir tık daha öndedir. Göze daha hoş görünür. Dozun da dekolte her zaman bir kadının iyi görünmesi için yeterlidir.

 DEKOLTE ELBİSELERİN NEGATİF YÖNLERİ

Dekolteli elbiseler her ne kadar harika olsa da her şey de olduğu gibi dekolteli elbiselerin de negatif yönleri vardır. Yukarıda da bahsettiğim gibi dozun da dekolte harikadır. Fakat dozunu aşan dekolteler her şeyi berbat edebilir. Hatta olduğunuzdan daha çirkin görünmenizi bile sağlayabilir. Mesela eğer göğüs dekolteniz varsa bunu abartmamak gerek çünkü dozundan fazla olması halinde dediğim gibi çirkin bir görünüm sağlayacaktır. Bacak dekoltesinde göğüs dekoltesinde de olduğu gibi abartılmamalıdır.

 HANGİ RENKLER NE TARZ DEKOLTEYLE GİDER

Tabi ki dekolte her renkte her elbise de hoş dursa da bazı renklerde dekolte o elbiseyle bütünleşir ve mükemmel bir parça olur. Şimdi size bu renklerden bahsedeceğim. Renklerden siyahı ele alalım siyah bir renkle hemen hemen her dekolte harika olur fakat en mükemmeli siyah renkte hafif bir göğüs dekoltesi ile birlikte bacak dekoltesidir. Kırmızı rengi ele alırsak kırmızı da siyah gibi her dekoltede hoş dursa da en güzel göğüs dekoltesin de hoş durur. Sarı renkte ise sırt dekoltesi ve bir tık göğüs dekoltesi hoş durur. Lacivert ve mavinin tonların da ise göğüs ve sırt dekoltesi bir şekilde bir dekolte harika durur. Ve şunu unutmamalıyız ki dekolte en çok iddaalı renklerle beraber kullanıldığında mükemmel bir parça olur ve aynı zaman da cesur kadınların seçimidir.

2017 Dekolteli Elbise Modelleri” konusunda Bir Fikir

  1. düğün, nişan sünnet gibi törenlerde oldukça güzel olan ama normal günlerde hiç de iyi olmayan dekolteli giyimler insanların sana bakış açısını değiştirmektedir.

Yorumlar Kapalı